Philadelphia & fetaoströra

IMG_2772

innehåller köplänk till Testagram

En enkel röra som passar till det mesta faktiskt. Här har vi sotad lax med mexikansk kryddblandning flingsalt & peppar. Sotad lax innebär att man steker laxen hastigt utan något som helst fett i pannan. Jag stekte lite längre eftersom jag innerst inne egentligen inte gillar lax smaken något vidare. Jag kryddar ganska rejält eller så har jag tillbehör som tar över smaken hehe 😉 Stekta grönsaker är ju bara skitgott, gärna med rapsolja, vitlök, salt peppar rosmarin & provencaliska örter kanske även en skvätt olja från burken med soltorkade tomater. Nu körde jag dem i ugnen, de skulle gärna varit inne längre 😉 gott ändå. Här ska handlas och jag ska fotografera en box till Testagram som har ett jättefint innehåll. Vill du starta en prenumeration på månadsboxen så får du 25% rabatt på första boxen! Ha en riktigt skön helg,

Kram Jeanette

Philadelphia & fetaoströra

1 ask naturell philadelphia

1 paket fetaost

2 pressade vitlöksklyftor

1 nypa flingsalt

svartpeppar

1 tsk honung

ca 1- 2 msk mjölk att spä med ( ta lite mer om du vill det)

Dela osten med fingrarna och lägg alla ingredienserna utom mjölken i en skål med höga kanter. Vispa samman med en elvisp. Tillsätt mjölk och vispa tills du får den så tjock som du vill. Du kan servera direkt eller låta den stå i kylen tills den ska serveras.DSC02756DSC02755DSC02754

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s