jordgubbskompott till risgrynsgröten

IMG_8584 - kopia

Hej Hej 🙂 Här kommer ett somrigt recept på jordgubbskompott till t ex risgrynsgröten 🙂 Riv gärna skalet från en tvättad ekologisk citron, låt torka och strö sedan över vid servering, gott gott 😀

Ha en fin dag Kram Jeanette ♥

 

jordgubbskompott

ca 6 portioner

300 gr frysta tinade eller färska jordgubbar

1-2 msk socker ( jag hade 2 )

1 tsk vaniljessens

1 msk vatten

gör såhär

Lägg alla ingredienser i en kastrull och småkoka några minuter tills bären är mjuka.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s