Fisktacos

Hej 😀

Viken fin kväll det var igår här i söder. Vi gjorde tacos och njöt av mat och den fina kvällen på altanen. Oftast så blir det både kött och kyckling, men jag var så sugen på fisk så det åt jag. Parmesan panerad torsk är så gott och det passar så bra med guacamole, lime o koriander.

Ha en fin dag ❤

parmesanpanerad torsk

torskfiléer

mjöl

ägg

riven parmesan

salt & vitpeppar

gör så här

Häll mjöl, uppvispat ägg och riven parmesan i vars en skål. Doppa fisken först i mjöl, sedan i ägg och sist i parmesanen. Salta & peppra. Hetta upp en stekpanna, häll olja i och stek fisken gyllene på båda sidor.

guacamole

2 avocado

1 bit finhackad röd chilifrukt

saften av 1 lime

1 pressad vitlöksklyfta

1 finhackad tomat

salt & peppar

hackad koriander

gör så här

Dela avocadorna, kärna ur och gröp ur fruktköttet. Mosa lite slarvigt med en potatisstöt, jag gillar när det är lite olika konsistens inte perfekt slätt. Blanda ihop med övriga ingredienser salta & peppra efter smak.

IMG_6797IMG_6800

Annonser

2 thoughts on “Fisktacos

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s