Snabbaste kycklingwoken

IMG_3360

Mycket ska hinnas de dagar då man är fri från sitt arbete. Har man att göra går ju tiden alldeles för fort. Idag var en sådan dag. Men hann med att storhandla , verkligen s t o r handla 😉 När man kommer hem och inser att man skulle behöva en extra kyl/frys och ett till skafferi hehe. Oooops.. Nåväl, för att förenkla den sena lunchen köpte jag hem färdiggrillad kyckling som tillsammans med stekta grönsaker och lite asiatiska smaker blev vår lunch idag. Så gott och så fort det går att laga till. Önskar dig en härlig vecka Kram ❤

kycklingwok 3-4 personer

1 färdiggrillad kyckling delad i bitar

1 rejäl skvätt olja

2 pak choi huvuden grovt skurna

3 strimlade salladslökar

1 pkt färska sockerärtor delade på längden

ca 10 st skivade champinjoner

1 pkt färsk minimajs delade på längden

1/2 -1 strimlad röd chilifrukt

1 pressad solovitlök

grovmalen svartpeppar efter smak

såsen

2 msk sesamolja

4 msk ostronsås

4 msk ljus soja

gör så här

Hetta upp en panna med lite högre kanter. Häll i oljan och låt den bli varm. Tillsätt grönsakerna, vänta med pak Choi till slutet. Stek på hög värme ett par minuter. Tillsätt vitlök och peppar. Tillsätt kycklingbitarna, rör runt ordentligt. Tillsätt såsen och blanda väl. Vänd ner Pak Choi och blanda, den ska inte bli mjuk. Servera genast. Toppa eventuellt med lite srirachasås.

IMG_3354

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s