No stress på ön Sal <3

IMG_2657 - kopia

Vår resa till den Kapverdiska ön Sal var långt över förväntan. Vi har haft en alldeles fantastisk vistelse, bott i en lyxig villa precis vid havet. Villa 36.

IMG_2904 (1)

Utanför vårt fönster ❤

Vädret var härligt, lite disigt som väl var för oss blekfisar. Visst blåste det,  men det var ljumma sköna vindar. Vissa dagar var det gigantiska vågor, badvakterna fick gång på gång vissla i sina visselpipor för att få turister att stanna på stranden och inte gå för nära vattnet.  Man nöjde sig med att fascineras av dessa magiska krafter. Förtrollande.

IMG_2672

Vår resa denna gång var bokad i samband med min mans 50 årsdag ❤ Det kunde inte bli en bättre resa eller ett bättre hotel, Melia Dunas Beach Resort & Spa. Fantastiska människor som arbetar här, så vänliga! De hjälpte till att göra denna 50 årsdag till något alldeles extra ❤

IMG_2885

Skönsång ( hehe) på sängen och bubbel istället för tårta! Personalen på restaurangen vi bokat bord på, kom in hela styrkan och sjöng ”Vi gratulerar” på afrikanska och engelska och alla sjöng med. Så rörd kunde knappt hålla tårarna borta ❤

Fick ingen bra bild från restaurangen där vi åt på Tonys födelsedag, dessa bilder är från poolbaren och en av hotellets restauranger som vi ofta åt på.

Några små fyrfota vänner

Finns många fina utflyktsmål och aktiviteter här om man önskar. Det enda vi tyckte var sådär, var flygresan. 9 timmar på ett flygplan med väääldigt obekväma stolar. För en så lång resa skulle man haft bättre komfort.

Vi vill komma hit igen. Dessa möten, magiska havet, goda maten allt var balsam för kropp & själ. Tack ön Sal och underbara folket för en alldeles alldeles underbar semester och för all vänlighet.

All kärlek från oss ❤

IMG_2788

Dessa två fångade allas blickar, helt fantastiska!

IMG_2776 (2)

IMG_2742IMG_2853 (1)

 

 

Annonser

One thought on “No stress på ön Sal <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s