Smokey pepper burger < 3

För första gången har vi provat en alldeles fantastiskt god färdig kryddmix att blanda i hamburgersmeten. ”Sydney Style Burger Spices” med smak av peppar och vitlök från Santa Maria. Smörstekta hamburgerbröd, grillad ananas, tomatskiva, Chipotle Dressing, rödlök och cheddarost till, så himmelens gott! Kram Jeanette

IMG_2388

Det färdiga resultatet < 3

hamburgare 4 personer

500 gr högrevsfärs

1 påse Santa Maria Burger Spices

2 msk olja

tillbehör

4 ananasskivor, färska eller konserverade

1 msk olja

1 rödlök i skivor

salladsblad

1 flaska Santa Maria Chipotle Dressing

4 hamburgerbröd

1 skivad tomat

4 skivor cheddarost

2 msk smör

gör så här

Blanda färsen med kryddmixen. Dela i 4 bitar och forma till biffar. Grilla på grilljärn eller stek i panna med olja i. Stek ca 2-3 minuter på varje sida. Lägg på osten när du vänt den, så den smälter lite grann.

Pensla ananasen med olja och grilla eller stek dem ca 3 minuter på varje sida.

Stek hamburgerbröden i smör.

Servera biffarna i bröd, med ananas, salladsblad, rödlök, Chipotle dressing och tomatskiva.

IMG_2373 (2)

 

 

Annonser

5 thoughts on “Smokey pepper burger < 3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s